Nieuws

Windscherm Biarritz

Windscherm: in de zon, uit de wind
Het Biarritz windscherm van Verano maakt van elk windrijk terras of balkon een aangename plek om te vertoeven. Handig, want het kan behoorlijk waaien in Nederland. Plaats het glazen windscherm op de gewenste plek en u geniet maximaal van het zonnetje.

Langer buiten
Het is mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen. Zo kunt u zelf bepalen hoe groot de windvrije plek wordt. Het Biarritz windscherm kan zelfs gebruikt worden om een terrasoverkapping mee af te sluiten. Dat scheelt behoorlijk in de gevoelstemperatuur, zodat u meer en langer kunt genieten onder uw overkapping.

Voor extra privacy
Het Biarritz windscherm kent eindeloze mogelijkheden en is multi-inzetbaar. Zo kunt u ervoor kiezen het glazen windscherm deels uit te voeren in volkern (Trespa). De inkijk wordt hierdoor beperkt, waardoor u meer privacy heeft. Bovendien kan het windscherm op meerdere manieren geplaatst worden: via een pin in de grond, via een voetplaat op de grond of op wieltjes (verrijdbaar).

Goed om te weten
De Biarritz kan worden uitgevoerd met gehard glas of gelaagd veiligheidsglas. Beide typen glas zorgen voor bescherming tegen persoonlijk letsel, mocht er sprake zijn van glasbreuk. Wij kunnen dit garanderen als het windscherm 85 cm of lager is (gemeten vanaf vloerniveau). Indien er achter en voor het windscherm een niveauverschil van meer dan 1 meter is, is er sprake van een doorvalrisico. In dat geval dient er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden. Ook belangrijk: de Biarritz is niet te gebruiken als balustrade, maar kan wel tegen een balustrade aan worden geplaatst.

Windscherm Luderitz

Beweegbaar windscherm
Het Lüderitz windscherm is uniek in Nederland en zeer populair! De kracht van dit windscherm is dat u het in of uit kunt schuiven. Heeft u behoefte aan een koel briesje? Dan schuift u het windscherm in. Wilt u uit de wind zitten? Dan schuift u het scherm heel gemakkelijk uit. Ideaal als terrasafscheiding of op het balkon.

Multi-inzetbaar
De Lüderitz is ideaal als terrasafscheiding, tegen een balkonbalustrade, afdichting van een terrasoverkapping of in de horeca. Bovendien is het mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen, waardoor de afscheiding zo breed kan worden als gewenst.

Optimaal comfort
Het Lüderitz windscherm kunt u naar uw eigen wens in- en uitschuiven. U bepaalt zelf de stand. Dit doet u door middel van de ingebouwde motor met slechts één druk op de knop. We hebben ook een variant met handbediening.

Unieke Luderitz
U bepaalt zelf hoe uw windscherm eruit komt te zien. De Lüderitz wordt standaard uitgevoerd in helder glas. Voor extra veiligheid kiest u voor een stevigere variant met dikker glas. Ook kunt u kiezen voor matglas, voor extra privacy. Op deze manier geeft u een eigen draai aan uw windscherm.

Voor de veiligheid
U kunt kiezen voor een Lüderitz met gehard glas of gelaagd veiligheidsglas. Beide typen bieden bescherming tegen persoonlijk letsel, mocht er sprake zijn van glasbreuk. Echter, het windscherm moet dan niet hoger zijn dan 85 cm (gemeten vanaf vloerniveau en inclusief bewegende delen). Indien er achter en voor het windscherm een niveauverschil van meer dan 1 meter is, is er sprake van een doorvalrisico. In dat geval dient er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden.